Producenten broodje kebab willen imago verbeteren

Varkens-DNA en paardenvlees aangetroffen in rundvleesproducten
17/01/2013
Column “Korte blik op de “Halalkip kwestie”
18/01/2013
Show all

Producenten broodje kebab willen imago verbeteren

Producenten broodje kebab willen imago verbeteren

Twee producenten van döner kebab willen samen gaan werken met de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NWVA).
Dat maakten de bedrijven Jilpaq Holding en Helal Food donderdag bekend, naar aanleiding van nieuws van de Consumentenbond.

De bond meldde vorige week vrijdag dat de helft van de broodjes kebab vol bacteriën zit. De kebabproductenten bestrijden dat en willen dat samen met de NWVA aantonen. Anderzijds zijn er volgens de bedrijven wel degelijk ‘een paar rotte appels, die het voor de rest verpesten. De controle bij verkooppunten moet verscherpt worden en wie zich niet aan de hygiëneregels houdt, moet ook beboet worden.’

‘Wij moeten er met zijn allen alles aan doen dat de broodje döner op een hygiënische en smakelijke wijze wordt bereid.
De verkooppunten van broodje döner moeten informatie krijgen over handhaving van hygiëne’, vervolgen de bedrijven.
Ze willen dat er een lijst met maatregelen komt, waar verkopers zich aan moeten houden.

Bron: ANP

Broodje kebab imago verbeteren

Broodje kebab imago verbeteren

broodje kebab verkopen in nederland goedkoop 

Producenten broodje kebab miet halal in nederland , wel duur 

 

broodje kebab

Diëtist Mariam
Diëtist Mariam
Mijn naam is Mariam Aaras en heb deze website gemaakt door en voor jullie om zoveel mogelijk informatie te bieden daar waar veel vragen, discussie en behoefte naar was. Dieetadviezen vanuit de Nederlandse keuken, maar ook rekening houdend met de halalrichtlijnen die moslims hanteren. Daarnaast heb ik een brede interesse in de multiculturele keukens. Zelf ben ik een dubbelbloedje van Marokkaanse en Nederlandse komaf wat mij rijk heeft gemaakt aan voedingskennis. Het is de granaatappel waarmee mijn vader me heeft geïnspireerd om de genezende werking van fruit te gaan onderzoeken en de vijgenboom van mijn opa in Marokko. Mijn moeder heeft me de gezondheidseffecten van boerenkoolstampot en erwtensoep geleerd met een halaltintje. Je bent wat je eet en gezond eten begint bij kennis. Voeding brengt mensen bij elkaar en de verscheidenheid aan culturen is een rijkdom want na zoveel jaren ben ik nog steeds niet uitgeleerd. Voeding mijn levenspassie en help er graag anderen mee om er van te genieten en gezonder van te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.